Philips Home Safety

10,5 ພັນ ຄຳຕິຊົມ
ປະເພດເນື້ອຫາ
PEGI 3
100 ພັນ+
ດາວໂຫຼດ
ຮູບໜ້າຈໍ
ຮູບໜ້າຈໍ
ຮູບໜ້າຈໍ
ຮູບໜ້າຈໍ
ຮູບໜ້າຈໍ

ກ່ຽວກັບແອັບນີ້

ເຊື່ອມຕໍ່ກັບກ້ອງຖ່າຍຮູບຄວາມປອດໄພ Philips ຂອງທ່ານເພື່ອຄວບຄຸມ 24/7 ຈາກບ່ອນໃດກໍຕາມທີ່ທ່ານຢູ່. ແອັບຄວາມປອດໄພໃນເຮືອນອັດສະລິຍະທີ່ໃຊ້ງ່າຍຈະສົ່ງການແຈ້ງເຕືອນໃຫ້ທ່ານທັນທີເມື່ອກ້ອງຂອງທ່ານກວດພົບການເຄື່ອນໄຫວ, ສຽງລົບກວນ ຫຼືຄົນ. ຮູ້ສຶກໄດ້ຮັບການປົກປ້ອງດ້ວຍກ້ອງທີ່ສ້າງໃນ siren ປຸກ ຫຼືຕິດຕໍ່ສື່ສານທັນທີຈາກໂທລະສັບ smart ຂອງທ່ານດ້ວຍການເວົ້າສອງທາງ.

ດຽວນີ້ເຈົ້າຮູ້ສຶກໝັ້ນໃຈໃນການຮູ້ທຸກຢ່າງ ແລະທຸກຄົນຢູ່ເຮືອນປອດໄພ. ສະນັ້ນ ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກຄືກັບເຈົ້າຢູ່ສະເໝີ, ເຖິງແມ່ນວ່າເຈົ້າບໍ່ສາມາດຢູ່ໄດ້ກໍຕາມ.

- ງ່າຍ​ທີ່​ຈະ​ຕັ້ງ​ແລະ​ນໍາ​ໃຊ້​ທີ່​ມີ​ການ​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ​ສໍາ​ລັບ​ທ່ານ​ໃນ​ທຸກ​ຂັ້ນ​ຕອນ​
- ໂຫມດອັດສະລິຍະເຮັດໃຫ້ມັນງ່າຍຕໍ່ການປັບແຕ່ງລະບົບທີ່ຢູ່ອ້ອມຕົວທ່ານ
- ເບິ່ງສົດ, ບັນທຶກແລະຕອບສະຫນອງຈາກທຸກບ່ອນທີ່ທ່ານຢູ່
- ການ​ແຈ້ງ​ເຕືອນ smart ແຕກ​ຕ່າງ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​, ສິ່ງ​ລົບ​ກວນ​ແລະ​ຄົນ​, ແລະ​ການ​ແຈ້ງ​ເຕືອນ​ທ່ານ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ
- ໃຊ້ການບັນທຶກຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງສໍາລັບການຕິດຕາມແບບ CCTV

ຍົກ​ລະ​ດັບ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ເຮືອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ກັບ Philips Home Safety, ເປັນ​ວິ​ທີ​ທີ່​ສະ​ຫລາດ​, ງ່າຍ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ການ​ຮັກ​ສາ​ເຮືອນ​ແລະ​ຄົນ​ທີ່​ທ່ານ​ຮັກ​ໃຫ້​ປອດ​ໄພ​.
ປະສົບການຄວາມໝັ້ນໃຈຢູ່ປາຍນິ້ວມືຂອງທ່ານດ້ວຍແອັບ Philips Home Safety.
ອັບເດດແລ້ວເມື່ອ
15 ທ.ວ. 2025

ຄວາມປອດໄພຂອງຂໍ້ມູນ

ຄວາມປອດໄພເລີ່ມດ້ວຍການເຂົ້າໃຈວ່ານັກພັດທະນາເກັບກຳ ແລະ ແບ່ງປັນຂໍ້ມູນຂອງທ່ານແນວໃດ. ວິທີປະຕິບັດກ່ຽວກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ແລະ ຄວາມປອດໄພຂອງຂໍ້ມູນອາດຈະແຕກຕ່າງກັນອີງຕາມການນຳໃຊ້, ພາກພື້ນ ແລະ ອາຍຸຂອງທ່ານ. ນັກພັດທະນາໃຫ້ຂໍ້ມູນນີ້ ແລະ ອາດຈະອັບເດດມັນເມື່ອເວລາຜ່ານໄປ.
  • ແອັບນີ້ອາດຈະແບ່ງປັນປະເພດຂໍ້ມູນເຫຼົ່ານີ້ກັບພາກສ່ວນທີສາມ
    ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ, ການເຄື່ອນໄຫວແອັບ ແລະ ອີກ 2 ລາຍການ
  • ແອັບນີ້ອາດຈະເກັບກຳປະເພດຂໍ້ມູນເຫຼົ່ານີ້
    ສະຖານທີ່, ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ ແລະ ອີກ 4 ລາຍການ
  • ລະບົບຈະເຂົ້າລະຫັດຂໍ້ມູນໃນຂະນະສົ່ງ
  • ທ່ານສາມາດຮ້ອງຂໍໃຫ້ລະບົບລຶບຂໍ້ມູນໄດ້

ການຈັດອັນດັບ ແລະ ຄຳຕິຊົມ

10,3 ພັນ ຄຳຕິຊົມ

ມີຫຍັງໃໝ່

Important update is now complete for existing users. Please reconnect your cameras and configure SD card storage to continue protecting your home. Cloud Subscription support has been discontinued — starting a new plan is no longer possible. If you have guest users, please re-share their invitations.