Edenred España – MyEdenred

7,72 tis. recenzií
Hodnotenie obsahu
PEGI 3
500 tis.+
Stiahnuté
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky

Informácie o aplikácii

Objavte oficiálnu aplikáciu Edenred Spain, navrhnutú tak, aby ste mohli jednoducho konzultovať všetky svoje produkty: Ticket Restaurant (na fyzickú a virtuálnu kartu), Edenred Mobility a Edenred Nursery.

Prvýkrát používate aplikáciu? Po prijatí karty alebo aktivačného e-mailu postupujte podľa týchto krokov:
1. Vytvorte si účet.
2. Aktivujte si kartu.
3. Prepojte Ticket Restaurant alebo Edenred Movilidad so svojou peňaženkou, aby ste mohli pohodlne platiť z mobilu.
4. Zmeňte svoj PIN a vyberte si taký, ktorý si vždy zapamätáte.
5. Pripravený! Teraz si môžete skontrolovať svoj zostatok, vyhľadať reštaurácie, ktoré akceptujú Ticket Restaurant a objaviť škôlky v našej sieti.

Okrem toho budete môcť:
• Prečítajte si informácie o vašej karte.
• Dočasne zablokujte alebo zrušte svoju kartu v prípade jej straty alebo krádeže.
• Aktualizujte svoje osobné a kontaktné informácie.
• Pridajte nové produkty do svojho účtu.
• Aktivujte si e-mailové upozornenia, aby ste mali prehľad o dobitiach a zostatku.
• Dostávajte aktualizácie o novinkách a akciách.
• V prípade akéhokoľvek incidentu kontaktujte náš tím.
• Pošlite nám svoje návrhy na zlepšenie.

Stiahnite si aplikáciu Edenred Spain a spravujte svoje riešenia bez komplikácií!
Spravujte svoje riešenia jednoducho
Aktualizované
5. 11. 2026

Zabezpečenie údajov

Bezpečnosť sa začína porozumením tomu, ako vývojári zhromažďujú a zdieľajú vaše údaje. Postupy ochrany a zabezpečenia osobných údajov sa môžu líšiť v závislosti od používania, regiónu a veku. Tieto informácie poskytol vývojár a môže ich časom aktualizovať.
  • S tretími stranami nie sú zdieľané žiadne údaje
  • Táto aplikácia môže zhromažďovať tieto typy údajov
    Osobné údaje, Finančné údaje a ešte 3
  • Prenos údajov je šifrovaný
  • Údaje sa nedajú odstrániť

Hodnotenia a recenzie

7,67 tis. recenzií

Novinky

• Identificación reforzada mejorada: ahora la app se vuelve a bloquear tras un tiempo en segundo plano y oculta tu cuenta en la vista de apps recientes. Puedes activarla al iniciar sesión o en Perfil.
• Mejoras de estabilidad y seguridad.